You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi şüphesiz ki kapılardır. Bu kapılar 360 kadar ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika beyninde güvende tutmaktadır. Bunun nedeni kapıların genleşmeye normal halde üretilmeleridir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın alarmı çaldığında kapıyı kendiliğinden olarak kapatan sertifikalı bir yangın bapsı tutucusuna ehil bir yangın bapsı Yangın Merdiveni Kapısı yeğleme edilmelidir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak Yangın Kapısı erişebilirsiniz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın sistemli testleri bünyelmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip araştırma ihya çalışmalarımız vardır. 

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı teselsül otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın Kapısı Kolu aşağı haklı itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Posta yapısında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve dört başı mamur olmalıdır.

Özellikle duygulu ve zikıymet materyallerin evetğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş yangın kapısı olması gerekir.

üste yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıhun birokkalı firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının ne olmasını istiyorlar ise o talepleri sessiz bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Report this wiki page